Izvor: Blic, 18.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala prva krv za 'Velikog brata'

Pala prva krv za 'Velikog brata'

Dok se pripreme za početak emitovanja serijala 'Veliki brat' uveliko privode kraju, kandidati koji su ušli u najuži krug poslednjih dana podvrgnuti su najrazličitijim psihofizičkim testovima, koji podrazumevaju razgovore sa psiholozima, rešavanje psihotestova, kao i temeljne sistematske preglede. Kako saznajemo, obavezan je bio i test na sidu.

Naravno, budući da će 'Veliki brat' trajati sto dana, vrlo je moguće da će među ukućanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doći do bliskih fizičkih kontakata i seksualne privlačnosti. U skladu sa pravilima, takmičari će u kući biti izolovani, pa se često dešava da kontakt sa spoljašnjim svetom zamenjuju manje ili više bliski odnosi sa ostalim učesnicima. Zbog toga se moraju preduzeti sve mere predostrožnosti, jer se ne sme rizikovati da neko uđe u kuću, na primer, sa virusom gripa, polno prenosivim bolestima ili HIV virusom.

Inače, strana iskustva pokazuju da su seksualni kontakti među takmičarima već postali uobičajeni. U šestom serijalu u Engleskoj eksplicitne scene postale su skoro svakodnevne, a da li ćemo i u našem 'Velikom bratu' gledati ovakve scene, još nije poznato. Iz producentske kuće 'Emoušn' kažu da je ljudska psihologija nepredvidiva i da se ne zna kada će među kandidatima proraditi hemija. 'Ukoliko do toga dođe, to su scene koje su obično dobro sakrivene ispod čaršava i prikazuju se u kasnim noćnim terminima - ili ih možete pratiti preko kompjutera, pomoću lajv striminga', objašnjavaju u 'Emoušnu'.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.