Izvor: Press, 15.Okt.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTUJ SA ANĐELIMA: Poznati se u suzama opraštaju od legendarne Milene Dravić! (FOTO)

Glumica preminula u 79. godini
Domaću javnost juče je rastužila vest da je tokom noći preminula velika srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica Milena Dravić koja je u svojoj karijeri odigrala preko dvadeset pozorišnih uloga i 159 filmskih ostvarenja.




Autor: E-stock


Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ove tužne informacije kolege Milene Dravić, ali i mnogobrojne poznate ličnosti iz drugih oblasti javnog života, odmah su putem društvenih mreža počele da se opraštaju od legendarne glumice koja je važila za jednu od najvećih diva u svom poslu na ovim prostorima.





Glumica Nataša Ninković kratko je napisala: "Diva zauvek" i sa svojim pratiocima podelila nekoliko fotografija iz mlađih dana Milene Dravić. "Neponovljiva" bio je komentar mlade glumice Nine Janković, dok je Sloboda Mićalović imala jedno pitanje u svojoj objavi, ali se i zahvalila Draganu Nikoliću i Mileni Dravić.




Kuda svi to žurite? Verujem na bolje i lepše mesto. Hvala na predivnim ulogama, hvala što ste velikodušno delili sa nama zivot, hvala na druženju, hvala što ste nam Gaga i ti pokazali kako ipak može da se bude Gospodin glumac i Gospođa glumica. Draga Milena, putuj sa anđelima! - napisala je Sloboda Mićalović.




Od Milene Dravić se oprostila i glumica i voditeljka Marijana Mićić, kao i pevači Ana NikolićSergej Ćetković. Podsetimo, Milena Dravić je pre dve i po godine ostala bez supruga Dragana Nikolića što joj je veoma teško palo, a glumica se lečila u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa gde je juče preminula.




- Počivaj u miru - napisao je Sergej, a Ana je putem Instagrama uputila sledeću poruku:



- Nisam je poznavala lično, nažalost, ali kao da jesam. Ona je moja vaga... i prava dama...Zbogom divo!



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.