PUTNICI U ŠOKU: Krenula da “provetri” avion (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTNICI U ŠOKU: Krenula da “provetri” avion (VIDEO)

Žena starija od 50 godina je sedela pored izlaza u slučaju nužde kada joj je zasmetalo što je zagušljivo ŽENA u Kini je izazvala kašnjenje aviona na aerodromu u provinciji Hubei. Let iz Vuhana u Lanžou u ponedeljak oko 15.45 sati po lokalnom vremenu, kasnio je čak sat vremena, a ženu je uhapsila policija.Pročitajte još: VEROVALI ILI NE: Skoro polovina Amerikanaca misli da je električnim automobilima potreban benzin (VIDEO) Žena starija od 50 godina je sedela pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izlaza u slučaju nužde. Kabinsko osoblje ju je posebno upozorilo da vrata sme da otvara samo u krajnjem slučaju. No čim se stjuardesa okrenula od nje, žena je pritisnula dugme i otvorila ih kako bi malo provetrila. Rekla je da joj je trebalo svežeg vazduha.Pročitajte još: SEDAM MINUTA STRAHA: Avion propao 9.000 metara, opšta panika među putnicima (VIDEO) Kabinsko osoblje i ostali putnici su ostali u čudu. Avion je tada još bio na zemlji i trebao je da krene. Da li će žena morati da plati novčanu kaznu još se ne zna. U Kini takvi slučajevi nisu retkost. Žena koja je u julu 2018. prvi put u životu putovala avionom pomešala je vrata toaleta i izlaz u slučaju opasnosti, a let je kasnio dva sata.Žena je deset dana bila u pritvoru.U januaru 2015. godine je muškarac morao da plati 4500 evra jer je nakon sletanja u grad Čongking otvorio izlaz u slučaju nužde. Istu stvar je napravio u junu 2019. putnik koji je putovao iz Bangkoka u Hubei.(24sata.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

„TREBA MI SVEŽ VAZDUH“ Žena otvorila vrata za slučaj nužde jer je htela da IZLUFTIRA AVION (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Sep.2019, 12:37

Žena u Kini izazvala je kašnjenje aviona na aerodromu u provinciji Hebej. Let iz Vuhana u Landžou u ponedjeljak oko 15.45 sati po lokalnom vremenu, kasnio je čak sat vremena, a ženu je uhapsila policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.