PUTNICI OSTAJU BEZ LETOVA: Zbog ovih grešaka mnogi ne stižu do svojih destinacija i prave se gužve na aerodromima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 14:24

PUTNICI OSTAJU BEZ LETOVA: Zbog ovih grešaka mnogi ne stižu do svojih destinacija i prave se gužve na aerodromima

Anketa je sprovedena, a rezultati su šokantni.
Vrlo često se dešava da putnici kasne na let, ili da ga čak propuste. Sistem pregledanja na aerodromima jeste rigidan, ali ako se poštuju pravila, proces kontrole može biti jako brz.
U anketi koju je sproveo "USA Today Blueprint" učestvovalo je više od 5.000 američkih putnika. Uslov za učestvovanje bio je da su leteli najmanje jednom u poslednjih pet godina.
Rezultati ankete su prikazali tri glavna razloga zbog kojih putnici najčešće propuštaju let. Anketa je bila podeljena u tri kategorije pitanja: o prtljagu i prepakivanju, o ukupnoj spremnosti i o TSA kontrolnim punktovima.
Prva greška koja se dogodi mnogima jeste da zaborave da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.