Izvor: Blic, 26.Jan.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA JE TAKO ODLUČILA Ova pesma je najbolji DUET u prethodnoj godni

Čitaoci sajta "Puls online" imali su prilike da glasaju za najbolju pesmu u 2017. godini, u kategoriji dueta. Iako je bilo napeto do samog kraja, pobedu je odneo duet Maje Berović i Jale Brata i Bube Korelija.

Poznata pevačica je glasovima publike osvojila prvo mesto, a za njima se našao hit Dragane Mirković i Daniela Đokića "Trovanje".

Na trećem mestu su bili Ana i Rasta sa numerom "Slučajnost" koju su izdali neposredno pre nego što je javnost saznala za njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razvod.

Maja Berović jedna je od najtraženijih klupskih pevačica, a sa novim albumom "Viktorijina tajna" osvojila je slušaoce, a sa njega su se izdvojile mnoge pesme. Mnogi su saglasni da je upravo taj album obeležio i celu prethodnu godinu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.