Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 18:47

PRVO OGLAŠAVANJE ANAMARIJE NAKON ŠTO JE IZGUBILA U "MASTER CHEF" Obratila se Tanji koja je pobedila, pa progovorila o ocenjivanju žirija

Finale "MasterChef"-a pokrenulo je buru komentara, a na meti kritika se našao član žirija Branko Kisić, koji je takmičarki Anamariji Babičković dao ocenu sedam za njen desert kojima su svi bili oduševljeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POBEDA MI JE IZMAKLA, ALI..." Usred skandala oko Master Chef-a Anamarija OTVORILA DUŠU: Otkrila detalje o porodici i TAKMIČENJU koje niko nije znao

Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 15:33

Finale MasterChef-a pokrenulo je lavinu komentara i podela u javnosti. Nakon što je Anamarija Babičković, koja je bila miljenica publike, osvojila drugo mesto, na meti kritika našao se član žirija Branko Kisić, a Anamarija je danas prvi put progovorila o celoj situaciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.