PRVENSTVO SRBIJE 3×3 ULAZI U ZAVRŠNICU Na redu su tri važna turnira, Lazarevac, Novi Sad, pa Banatski Karlovac

Izvor: 011vodič.com, 05.Jul.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVENSTVO SRBIJE 3×3 ULAZI U ZAVRŠNICU Na redu su tri važna turnira, Lazarevac, Novi Sad, pa Banatski Karlovac

Foto: KSS / Promo Još jedan vrlo uzbudljiv vikend je pred nama, 3×3 prvenstvo Srbije polako ulazi u završnicu. Ove nedelje očekuju nas čak tri turnira, a domaćini će biti Lazarevac, Novi Sad i Banatski Karlovac. Lazarevac će biti domaćin turnira B kategorije, a neke od najboljih srpskih ekipa ugostiće treći put za redom. U naselju Topolnjak basketaši će se boriti za plasman na finalni turnir državnog prvenstva, kao i novčanu nagradu u iznosu od 70.000 dinara. Već sledećeg dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u subutu, karavan nastaviće svoje putovanje, a naredna stanica je Novi Sad. U gradu svetskih šampiona je uvek sjajna atmosfera i velika borba, te nema sumnje da će tako biti i ove sezone. Na platou ispred SPENS takmičiće se i juniori i seniori, koji će se boriti za plasman na završni turnir i ček na 80.000 dinara. Poslednja ovonedeljna stanica – Banatski Karlovci. Prvi put će se održati profesionalni 3×3 turnir, koji nosi vredne nagrade. Za šampiona je obezbeđen ček na 100.000 dinara, kao i slot za završni turnir u Novom Sadu. Finale prvenstva Srbije održaće se u avgustu, nema još previše mesta za učesnike, te nema sumnje da će naši basketaši dati sve od sebe da se domognu velikog finala. (KSS) More
The post PRVENSTVO SRBIJE 3×3 ULAZI U ZAVRŠNICU Na redu su tri važna turnira, Lazarevac, Novi Sad, pa Banatski Karlovac appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.