PRVE REAKCIJE KRALJEVSKE PORODICE NA ŠOKANTNE OPTUŽBE MEGAN I HARIJA

Izvor: 011vodič.com, 10.Mar.2021, 08:59

PRVE REAKCIJE KRALJEVSKE PORODICE NA ŠOKANTNE OPTUŽBE MEGAN I HARIJA

Kraljica još uvek odbija da potpiše zvaničnu izjavu
Prve reakcije Bakingemske palate na intervju Megan Markl i princa Harija opisuju se kao „užas i zaprepašćenje“, piše Dejli mejl.
Tabloid navodi da su kraljica Elizabeta, princ Čarls i princ Vilijam dugo razgovarali o tome kako reagovati na niz optužbi koje su Hari i Megan izgovorili tokom dvosatnog specijala s Oprom Vinfri.
Izvori iz palate tvrde da među članovima kraljevske porodice vladaju šok i tuga, ali da kraljica >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << još uvek odbija da potpiše službenu izjavu palate i da traži više vremena za odgovor na intervju.
Kraljevsko osoblje ostalo je budno do 3 sata ujutro i gledalo intervju putem videolinka uživo iz SAD-a s „velikim osećajem užasa i tuge“, rečeno je Dejli mejlu. Kraljičin privatni sekretar sir Edvard Jang i Čarlosv sekretar Kliv Alderton navodno su intervju gledali u Bakingemskoj palati.
Nakon intervjua navodno su pripremljeni brifinzi članova kraljevske porodice i usuglasilo se da bi svaki odgovor trebalo da bude koordinisan između kraljice, Čarlsa i Vilijama.
Navodno su sazvani krizni sastanci na kojima su učestvovali visoki činovnici iz palate, kao i visoko rangirani članovi kraljevske porodice, lično i telefonom, kao i putem videopoziva.
Dejli mejl piše i da je osoblje palate duboko razočarano i iznevereno izjavama iznesenim u intervjuu.
Kraljica je u Vindzoru razgovarala sa sinom Čarlsom koji je bio u njegovom londonskom domu, i unukom Vilijamom, koji se vratio u London iz Norfolka pripremajući se za povratak dece u školu.

The post PRVE REAKCIJE KRALJEVSKE PORODICE NA ŠOKANTNE OPTUŽBE MEGAN I HARIJA appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRINC HARI I MEGAN MARKL OTKRILI POL DETETA! Reakcija budućeg tate rastopiće vam srce

Izvor: 011vodič.com, 10.Mar.2021

„Šta više možemo da tražimo?“. Dugo najavljivan intervju princa Harija i Megan Markl sa čuvenom Oprom Vinfri dizao je veliku prašinu i pre nego što je objavljen. Pored eksplozivnih izjava Megan o tome kako je tretirana od strane kraljevske porodice, objavili su i najlepšu vest – pol bebe...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.