PRVA HAPŠENJA ZBOG UBISTVA PEVAČICE (25) ISPRED KAFANE U SARAJEVU: Policija privela dvojicu muškaraca, saslušano više od 10 ljudi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA HAPŠENJA ZBOG UBISTVA PEVAČICE (25) ISPRED KAFANE U SARAJEVU: Policija privela dvojicu muškaraca, saslušano više od 10 ljudi! (VIDEO)

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP-a KS uhapšeni su 26-godišnjak i 41-godišnjak koji se dovode u vezu s ubistvom ženske osobe, koje se dogodilo u subotu ujutro u 4.30 sati u sarajevskom naselju Stup. Mediji pišu da je žrtva mlada pevačica.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Elma Ganić: Moja porodica je u šoku, mislili su da sam mrtva!

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019

Brojni portali objavili su da je reč o Elmi Ganić. Brzo se ispostavilo da su takve vesti bile lažne Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP-a KS uhapsili su u subotu dve osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ubistvom devojke u sarajevskom naselju Stup.Iz policije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.