PROBLEMII SLAVNOG PEVAČA Nakon gubitka starateljstva, Robin Tik dobio zabranu prilaska supruzi i sinu

Izvor: Blic, 29.Jan.2017, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMII SLAVNOG PEVAČA Nakon gubitka starateljstva, Robin Tik dobio zabranu prilaska supruzi i sinu

Američki pevač Robin Tik danima je u centru medijskog skandal zbog navodnog nasilja u porodici.

Naime, Tik koji je nedavno izgubio starateljstvo nad sinom Džulijanom (6) zbog zlostavljanja, dobio je i sudsku zabranu prilaska bivšoj supruzi Poli Paton, sinu i njenoj majci.

Zabranu je tražila pevačeva bivša supruga zbog zlostavljanja, a njegovi advokati tvrde da je tužba neosnovana.

- Zabrinuta sam zbog njegovog neodgovornog konzumiranja alkohola i drogiranja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i kažnjavanja koje primenjuje na Džulijanu - napisala je ranije Pola u zahevu za oduzimanje starateljstva pevaču, prenosi TMZ. Inače, kako su danima prenosili tabloidi, Tik je navodno tukao svog sina, a priču je obelodanila njegova bivša supruga. Takođe, i dečakova dadilja potvrdila je na sudu da dečak postaje nervozan u blizini oca.

S druge strane, pevač je nedavno šokirao javnost kada je priznao da je ponakad "udarq sina otvorenim dlanom po guzi", ali da je to bio zajednički dogovor njega i bivše supruge.

U sledeća tri meseca sledi detaljna istraga na temelju koje će biti određeno starateljstvo nad malenim Džulijanom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.