Izvor: Blic, 02.Sep.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNALA KO JE MUŠKARAC KOJI JE GRLI Svi pričaju o pomirenju sa Slobom, konačno se oglasila i Kija

Kija Kockar podigla je veliku prašinu fotografijom na kojoj je grli muškarac kome je sakrila lice, a odmah su počele da kruže glasine da je u pitanju njen bivši suprug Sloba Radanović, budući da muška osoba sa slike nosi iste narukvice kao pevač. Pevačica i pobednica "Zadruge 1" sada se oglasila ovim povodom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kija Kockar: Ne vrti se svet oko Slobe! Njegov PR tim neka se bavi pesmama!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2019

Kristina Kija Kockar podigla je prašinu fotografijom na kojoj je grli muškarac kome je sakrila lice, a odmah zatim su krenula govorkanja da je u pitanju njen bivši muž. Ne vrti se svet oko Slobe! Njegov PR tim neka se bavi pesmama!..Sloba Radanović je poručio da nije on taj koji na fotografiji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.