Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 07:01

PRIJOVIĆKA POSETILA SVOJU ŠKOLU U BELOM MANASTIRU Dočekali je sa cvećem, slika govori koliko je voljena i svi govore "BRAVO"

Aleksandra Prijović održala je niz spektakularnih koncerata u Osijeku, a kako je ovaj grad nedaleko od njenog rodnog Belog Manastira našla je vremena da svrati i do svoje škole.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović u osnovnoj školi IŠLA NA TAKMIČENJE IZ HRVATSKOG JEZIKA: Pevačica zauzela visoko mesto, na sajtu škole još uvek stoje rezultati

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku. Pevačica je bila posebno emotivna jer je napravila spektakl u svom rodnom kraju, a na jednom od koncerata rekla je da je veče pre spavala u rodnoj kući u Belom Manastiru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.