Izvor: Press, 10.Maj.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJA U STRAHU da je Filip NE PREVARI!

Odbrojavanje do estradne svadbe godine koju će 21. juna upriličiti Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, je počelo, a mlada je sve zabrinutija.
Naime, Prijovićeva strepi od momačke večeri koju će njenom dragom, po običaju, prirediti drugovi. Međutim, njoj se to uopšte ne dopada:
- Joj ne spominji mi momačko veče! - kazala je Aleksandra i prasnula u smeh.

- Biće to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << opasno. Ja sam rekla da ću morati da ubacim nekoga. Videćemo, ja ne sumnjam u njega, ali videćemo šta će tu da bude. Stvarno se plašim. I on i ja smo ljubomorni u granici normale, ali sada kada je u pitanju momačko veče, pomalo jesam, moram da priznam - kazala je uskoro gospođa Ž

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prija i Filip od Brene i Bobe dobijaju kuću!

Izvor: Tracara.com, 11.Maj.2018, 13:18

Prija i Filip će se venčati sledećeg meseca Instagram Lepa Brena i Boba Živojinović pripremaju veliko iznenađenje za buduće mladence Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, koji će se venčati 21. juna. Kako pišu domaći mediji, vlasnica Granda i bivši teniser će popularnom paru kupiti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.