„PRESTAJEM, OSTAVLJAM IH, DOSTA VIŠE!” Italijanski stručnjak DIŽE RUKE od velike strasti!

Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„PRESTAJEM, OSTAVLJAM IH, DOSTA VIŠE!” Italijanski stručnjak DIŽE RUKE od velike strasti!

Foto: EPA Wallace Woon / Promo Mauriciju Sariju, novom strategu Juventusa, toliko su dojadila pitanja novinara o njegovoj strasti prema pušenju da je on doneo drastičnu odluku – prestaće da puši! Bivšem treneru Čelsija i jednom od najpoznatijih i najpasioniranijih pušača na svetu, prepoznatljivom pored aut linije po svom neprestanom vrtenju nezapaljene cigarete po rukama, toliko je dozlogrdilo konstantno postavljanje istih pitanja od strane novinara u vezi sa njegovim pušačkim navikama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je on odlučio, ni manje ni više, nego da svoju pasiju ostavi. Kada su mu novinari postavili pitanje u vezi sa pušenjem tokom konferencije za štampu u sklopu Juventusove turneje po Kini, Sari je žustro reagovao. – Recimo da prestajem da pušim. Ostavljam cigare. Dosta više – izjavio je Sari. Koliko je ovo realno za pušača okvirno 80 cigareta dnevno ostaje da vidimo, ali će Sari nesporno imati veliki izazov ispred sebe, kako zbog prestajanja pušenja tako i zbog kompleksnog zadatka koji ga čeka u Torinu, u kome treba da uklopi nekolicinu novih igrača (De Liht, Rabio) u tim Juveovih dugogodišnjih sluga (Kijelini, Bonući), kao i da izvuče najbolje iz Kristijana Ronalda, koga će preseliti u špic. (Marko Bataković) More
The post „PRESTAJEM, OSTAVLJAM IH, DOSTA VIŠE!” Italijanski stručnjak DIŽE RUKE od velike strasti! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.