PREBACIO RUKU SA DRUGE STRANE STAKLA: Penzioner završio u BOLNICI posle bliskog susreta sa KROKODILOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBACIO RUKU SA DRUGE STRANE STAKLA: Penzioner završio u BOLNICI posle bliskog susreta sa KROKODILOM!

Strašno.

Penzioner iz Švedske završio je u bolnici posle bliskog susreta sa krokodilom koji je pripadao pokojnom kubanskom lideru Fidelu Kastru.

Incident se dogodio u stokholmskom akvarijumu kada je stariji čovek, kako kažu nadležni, prebacio ruku sa druge strane stakla. Predator ga je odmah zgrabio, a stepen njegovih povreda nije poznat, mada mu je ruka, kako kažu svedoci bila veoma osakaćena.

Akvarijum "Skansen" je dom dva krokodila, pripadnika najagresivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rase na svetu sa Kube, koje je Kastro sedamdesetih poklonio sovjetskom kosmonautu Vladimiru Šatalovu.

On ih je kao male držao u stanu u Moskvi, ali kada su porasli poklonio ih je zoo vrtu, koji nije imao uslova da ih drži pa su prebačeni u Stokholm. Mužjak nazvan po Kastru i ženka Hilari 2015. dobili su 10 mladunaca, koji su prebačeni na Kubu da obnove populaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.