PRAVI DETEKTIV 3: Prvi video!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI DETEKTIV 3: Prvi video!

Pogledajte kako izgleda treća sezona serije koju već dve godine priprema HBO!

HBO je objavio prvi video nove sezone "Pravog detektiva", u kojoj će glavnu ulogu igrati Maheršala Ali, Oskarom nagrađeni glumac iz "Mesečine".

Sve o novom glavnom glumcu (FOTO, VIDEO)

"U srcu Ozarksa, pratićemo misteriju koja se proteže kroz decenije sa fokusom na tri određena vremenska perioda," navodi se u sinopsisu.

Edžogova će igrati Ameliju Rirdon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učiteljicu iz Arkanzasa koju istraga povezuje sa nestankom dvoje dece početkom osamdesetih.

HBO je konačno objavio ono što nas sve najviše zanima – KADA će biti prikazana treća sezona.

U prvoj sezoni serije gledali smo Metjua Mekohanija i Vudija Harelsona, a u drugoj Kolina Farela, Rejčel Mekadams i druge. Dok je kritika bila oduševljena prvom sezonom, druga se ispostavila kao promašaj, što je i Harelson svojevremeno izjavio.

Prva sezona bila je smeštena u ruralni deo Amerike, druga u Los Anđeles, a treća će se odvijati u planinama Ozarks, koje se protežu kroz države Arkanzas, Misuri i Oklahomu.

Pogledajte tizer serije koja stiže u januaru sledeće godine!



Izvor: YouTube/HBO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.