Izvor: Press, 02.Okt.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVLAČI SE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! Pogledajte kako je izgledao njen POSLEDNJI NASTUP pred trudničko bolovanje! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandra Prijović nastupila je u Cirihu na zajedničkom koncertu sa Lukasom, Rastom, Jala Bratom i Buba Korelijem pred više od pet hiljada ljudi.
Mlada folk zvezda definitivno je naišla na najbolji prijem kod publike. Pogledajte reakciju mase kada je izašla na binu i zapevala svoj najnoviji hit ‘Ko si ti’.

 
Kako smo saznali, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je poslednji nastup snajke familije Živojinović pred trudničko bolovanje.

Aleksandra je odlučila da na miru iznese trudnoću.

Kao što smo već pisali, Aleksandra čeka sina, a ovih dana sa suprugom Filipom uveliko razmišlja o imenu za naslednika.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović se povlači sa scene, sinoć je održala poslednji nastup pred trudničko bolovanje i izgledala lepša nego ikad!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018

Aleksandra Prijović, sada Živojinović sinoć je održala svoj poslednji koncert pred odlazak na trudničko bolovanje. Kao i uvek, Aleksandra ni ovaj put nije izneverila publiku, te je zablistala u srebrnoj haljini na nastupu u Švajcarskoj. Ispod haljine se nazirao trudnički stomak, a mnogi su komentarisali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.