POTVRĐENO: Nataša Miljković odlazi sa Prve televizije!

Izvor: Mondo, 18.Jul.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Nataša Miljković odlazi sa Prve televizije!

Lepa voditeljka neće više biti deo Jutarnjeg programa TV Prva.

Još jedan letnji TV transfer!

Voditeljka Nataša Miljković iznenada je napustila Prvu televiziju, nakon samo godinu dana rada.

"Šuškalo" se o njenom odlasku u sredu, a zatim je Prva saopštenjem potvrdila da Nataša više neće biti deo tima.

"Zahvalni smo joj na saradnji koju smo imali prethodnih godinu dana, koliko je bila na našoj televiziji. Uveliko pripremamo novu sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja će obilovati brojnim novitetima u svim segmentima, od informative do zabavnog programa. Dolazak voditeljke i urednice Dnevnika Marije Savić Stamenić sa RTS-a, samo je nagoveštaj osveženja koje nas očekuje na Prvoj," saopštila je ta televizija.

Nataša Miljković televizijsku karijeru je počela kao klinka, na Studiju B u emisiji "Teenage TV". Zatim je prešla na BK televiziju gde se zadržala sedam godina, a 2004. je otišla na RTS. Posle skoro 15 godina u Javnom servisu, prošle godine prešla je na Prvu.

Pogledajte još:

Svađa uživo: Nataša VS Aca Stojanović!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.