POTVRĐENO: Gledate u Ostina Batlera, KRALJA ROKA!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Gledate u Ostina Batlera, "KRALJA ROKA"!

Nakon dosta nagađanja ko će glumiti Elvisa Prislija u novom filmu Baza Lurmana, stiže vest da to NIJE Hari Stajls!

Mladi glumac i pevač Ostin Batler (27) tumačiće lik Elvisa Prislija u biografskom filmu o "kralja" roka, potvrdio je Baz Lurman.

Film će govoriti o odnos Prislija sa menadžerom Tomom Parkerom, kojeg će igrati Tom Henks , Elvisovim počecima, ali i tragičnom kraju 1977. godine.

Ostin se za ovu ulogu takmičio sa Aronom Tajlerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Džonsonom, Majlsom Telerom, Anselom Elgortomm i Harijem Stajlsom, a Baz je rekao da su tražili glumca koji ima slične pokrete i glasovne sposobnosti ako i Elvis. I našli su ga.

"Sa sigurnošću sam znao da smo našli nekoga ako će moći da oživi duh jednog od najpoznatijih muzičkih figura svih vremena", rekao je Lurman za Ostina.

Ostin je igrao u aktuelnom filmu "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, ali i serijama "CSI Majami", "Hronike Šanare", "Switched at birth"...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.