POTVRDIO: Glumac šeta Švarcenegerovu ćerku! (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDIO: Glumac "šeta" Švarcenegerovu ćerku! (FOTO)

Znači, tata je odobrio...

Glumac Kris Prat (39) je konačno ozvaničio vezu sa Ketrin Švarceneger na Instagramu tako što je objavio slatku poruku i slike kako bi joj čestitao 29. rođendan.

"Srećan rođendan! Tvoj osmeh obasjava prostoriju. Cenim naše vreme koje smo proveli zajedno. Presrećan sam što te je Bog stavio u moj život. Zahvalan sam na smehu, poljupcima, razgovorima, šetnjama, ljubavi i brigi", napisao je Prat pored kolaža njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zajedničkih fotografija i onih na kojima je samo Ketrin.

Par je navodno zajedno već sedam meseci, a to je Pratova prva veza nakon razvoda od glumice Ane Faris sa kojom ima sina.

Ketrin je ćerka legendarnog Arnolda Švarcenegera i novinarke Marije Šriver, kao i unuka 35. američkog predsednika Džona F. Kenedija. Aktivistkinja je i autorka dve knjige za samopomoć gde je promoviše pozitivan stav o telu i nudi savete studentima.

Ko je smuvao Švarcenegerovu malu?

Kris i Ana insistiraju da su i dalje u prijateljskim odnosima, ali su oboje istakli da im je razvod teško pao. Ana se trenutno zabavlja sa direktorom fotografije Majklom Baretom.

View this post on Instagram

Happy Birthday Chief! Your smile lights up the room. I’ve cherished our time together. Thrilled God put you in my life. Thankful for the laughs, kisses, talks, hikes, love and care.♥️

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on Dec 13, 2018 at 5:32pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.