POTRESNO Amber Herd jecala u automobilui nakon sudske odluke

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO Amber Herd jecala u automobilui nakon sudske odluke

Glumica Amber Herd fotografisana je kako plače u automobilu, nakon što joj je sudija odobrio zahtev za zabranu prilaska protiv supruga Džonija Depa.

Amber (30) je optužila Depa da ju je fizički zlostavljao, a kao dokaz pokazala je modrice ispod očiju, nastale navodno nakon što ju je uadrio mobilnim telefonom u subotu.

Pročitajte i:

Fotografija na kojoj grca u suzama nastala je nakon što je izašla iz sudnice u pratnji advokatice Samante Spektor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Amber Heard claims 'cocaine and booze binges turned Johnny Depp into a monster' https://t.co/5nbElRLSKS pic.twitter.com/Q2WN4B09ka

Dep nije bio prisutan na sudu, jer se trenutno nalazi u Evropi gde promoviše novi film i još uvek se nije oglasio povodom optužbi za nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.