POTRESLA SAM SE KAD SAM TO ČULA, TOGA SAM SE PLAŠILA... Jelena Pešić za Pink.rs otkrila detalje NEOČEKIVANOG RAZGOVORA sa Lunom u superfinalnoj noći, a jedna stvar joj NE DA MIRA!

Izvor: Press, 14.Jul.2020, 14:02

"POTRESLA SAM SE KAD SAM TO ČULA, TOGA SAM SE PLAŠILA..." Jelena Pešić za Pink.rs otkrila detalje NEOČEKIVANOG RAZGOVORA sa Lunom u superfinalnoj noći, a jedna stvar joj NE DA MIRA!

Samo par dana nakon izlaska iz najgledanijeg rijalitija - Zadruge 3, učesnici sigurno i dalje sabiraju utiske i analiziraju svoje učešće, mnogi žale zbog nečeg urađenog, dok neki pak, zbog nečega što su propustili da urade, pokažu, a nama je, za portal Pink.rs dušu otvorila sedmoplasirana Jelena Pešić i podelila svoje impresije.
Foto:pink
Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << TV Pink Printscreen

Naime, nismo mogli da je ne upitamo kakav je bio njen povratak u realan život i susret sa porodicom.
Ne mogu da vam objasnim, predivan je osećaj. Naravno, prvo me je dočekao moj brat, Peca, mama, otac, malo smo proslavljali, jer je bila i Pecina slava. On jeste imao blagu temperaturu, ali je sada sve okej, hvala Bogu, on je sada dobro, pratimo stanje. Jedino sam zbog toga bila malo u haosu. Zatim se osvrnula i na komentare fanova, publike i ljudi u svom okruženju.
Moram samo da kažem da nisam naišla baš ni na jedan negativan komentar. Meni je najbitnije da sam ižašla čistog obraza, ponosna sam na to. A što se mojih tiče, potreslo me je nešto što sam saznala jutros, toga sam se i plašila, a to je Pecina reakcija na neke stvari koje su se dešavale unutra. Čula sam da je često i plakao, kad sam bila u svađama, pa padale uvrede, bio je jako zabrinut. Isto bih volela da kažem da je neke učesnike zavoleo, kao da su njegovi, Šopićevu, Stefana, Mensura, posebno novinara Milana Miloševića, haha. Foto: TV Pink Printscreen

Neizbežno je bilo pitati Jelenu da li su ona i Marko Miljković, kao nekadašnji prisni prijatelji, jedno drugom čestitali plasmane.
Da, ja sam, naravno, prišla i čestitala njemu drugo mesto, kao i Ivi pobedu. A onda je podelila sa nama i trenutno mišljenje o pojedinim zadrugarima. Interesovalo nas je da li se sada ono promenilo i zbog čega.
Ne, o svima sam unutra stekla pravi utisak i to je i dan - danas ostalo isto. Jedino bih prokomentarisala da mi se sviđa odnos koji trenutno imam sa Lunom, imale smo jedan razgovor na superfinalu, gde mi je rekla da zamera i Gagiju i Marku neke napade na mene, ali i da je shvatila da, u slučaju da ona nije ušla, Marko i ja bismo ostali dobri prijatelji. Ako nam se ukrste putevi, sigurno ću sesti i popiti kafu sa njima. Što se ostalih zadrugara tiče - bila sam u pravu za sve. Oprostila sam svima, ali neke ne želim da više vidim u životu. Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Jelena je, za kraj, poručila da je najsrećnije devojka na svetu, da je Rita (Jelenin pas) presrećna i voljena u novoj porodici, da je ona prezadovoljna svime, od svog ponašanja u Zadruzi 3, do celokupnog tretmana produkcije prema učesnicima i onim što im je pruženo. Da li to znači da možemo da se nadamo njenom ponovnom učešću u sledećoj sezoni - ostaje nam da nagađamo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.