POTPUNO RASULO U KINI Košarkaši Srbije bez akreditacija za ulazak u dvoranu

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO RASULO U KINI Košarkaši Srbije bez akreditacija za ulazak u dvoranu

Organizatori u Fošansu su definitivno zakazali. Ostalo je manje od 24 sata pred početak prve utakmice u grupi D u kojoj se sastaju Srbija i Angola. Pored toga da mnogi novinari nisu dobili dozvolu za ulazak u dvoranu, a najveći je problem sa kamermanima pa je čak i prednos meča doveden u pitanje. Međutim to nije sve. Iz Kine stiže informacija da košarkaši Srbije takođe nisu dobili akreditacije.
To znači da nisu u stanju da neimetano ulaze u dvoranu, što je zaista neverovatan propust >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da vicešampion sveta ne može normalno da uđe u dvoranu u kojoj igra utakmicu.
Organizatori prebacuju odgovornost na policiju pa je čitava situacija potpuno zamršena.
Prema informacijama ljudi iz Saveza sve će biti izglađeno do početka utakmice, ali na ovako velikom takmičenju ne mogu ovakve stvari da se dešavaju jedan dan pred početak.

The post POTPUNO RASULO U KINI Košarkaši Srbije bez akreditacija za ulazak u dvoranu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.