POSLEDNJI DANI U KUĆI OD STAKLA Evo šta je Za Za Gabor rekla pre nego što je izdahnula

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI DANI U KUĆI OD STAKLA Evo šta je Za Za Gabor rekla pre nego što je izdahnula

Udovac Za Ze Gabor otvorio je televizijskoj ekipi vrata doma u kojem je ona izdahnula.

Podsetimo, holivudska glumica preminula je u nedelju u 99. godini, nakon što je dugo bila vezana za postelju zbog brojnih zdravstvenih problema. Samo nekoliko dana kasnije, njen suprug Frederik Princ fon Anhalt pokazao je kako izgleda unutrašnjost njihove raskošne vile na Bel Eru, te otkrio koje su bile poslednje reči njegove supruge, i da je pokušao da joj da veštačko disanje kako bi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << spasao.

- Podigao sam je, spustio sam je na pod. Pozvao sam hitnu i oni su mi rekli šta da radim. Morao sam da joj pritisnem grudi jer je još disala - rekao je on, te dodao da su poslednje reči njegove supruge bile "volim te".

Jedinstvena kuća Za Ze Gabor ima čitav jedan zid od stakla, koji je mogao da se podigne po želji, te spektakularan pogled na centar Los Anđelesa. Jedina prostorija koju Fon Anhalt nije želeo da pokaže jeste njena spavaća soba, gde je provela poslednje trenutke.

Ovih dana svetske medije preplavili su navodi da Za Za i njen suprug godinama nisu živeli u ljubavi.

Anton Tonken, koji je radio za glumicu, krajem devedesetih živeo je u gostinskoj kući na njihovom imanju, i za "Njujork Post" rekao je da par nije imao normalan odnos.

- Spavali su u odvojenim vezama. To nije bila normalna veza - rekao je on, i otkrio da uspomene na period kada je radio za njih nisu lepe.

- Nikada me niko toliko loše nije tretirao. Anhalt je veoma arogantan i nema ništa, a ona je bila bezobrazna i zla. Ako niste razumeli šta je htela da kaže, ona bi vrištala i urlala, a on je uvek pretio da će da nahuška pse na mene.

Von Anhalt negirao je sve Tonkenove tvrdnje, i istakao da se radi o čoveku koji je još ogorčen zbog toga što je dobio otkaz.

- Živeo je sa nama samo dva dana, on nema pojma ništa o našem životu.

Podsetimo, Za Za se devet puta udavala. Za Anhalta se udala 1986. i bili su zajedno do njene smrti, što je bio njen najduži brak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta je Za Za Gabor rekla pre nego što je izdahnula

Izvor: Press, 22.Dec.2016

Udovac Za Ze Gabor otvorio je televizijskoj ekipi vrata doma u kojem je ona izdahnula. . foto: blic.rs. Podsetimo, holivudska glumica preminula je u nedelju u 99. godini, nakon što je dugo bila vezana za postelju zbog brojnih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.