POSLE NAJVEĆEG S*KS SKANDALA U HOLIVUDU: Novinarka otkrila šta joj je učinio Ros iz Prijatelja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NAJVEĆEG S*KS SKANDALA U HOLIVUDU: Novinarka otkrila šta joj je učinio Ros iz "Prijatelja"!

O ovome je ćutala godinama!

Jedan od najvećih seks skandala u Holivudu još ne jenjava, a u javnost izlazi sve više žena koje su proživele seksualno zlostavljanje od strane holivudskih moćnika, ali i glumaca.

GUBI SE SA BINE! Nezapamćeni SKANDAL u ZG! Popović BESNO VIKAO: Otmi joj mikrofon... (VIDEO)

Nešto drugačiju priču podelila je novinarka Nel Minou koja se prisetila intervjua koji je 2010. napravila sa zvezdom serije "Prijatelji" Dejvidom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Švimerom.

Njih se dvoje su se tom prilikom susreli u jednom restoranu, ali budući da im je zbog buke bilo teško da komuniciraju, glumac je predložio da razgovor presele u njegovu hotelsku sobu. Takođe je ponudio da još jedna osoba bude prisutna kako bi se ona osećala ugodnije.

- Nisam se prisetila toga dok u centar pažnje nije došla cela priča s Vejnštajnom. Ovo mi je u sećanju ostalo u sasvim drugačijem kontekstu. Na svojoj koži sam osetila Dejvidovu osetljivost i integritet. Nije stvar samo u tome da je ispao dobar momak i nije ništa pokušao. On je razumeo šta znači biti pod stalnim oprezom i potrudio se da se osećam sigurno - rekla je Nel za "Telegraph".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOLIVUD BRUJI ZBOG SEKS SKANDALA: Novinarka otkrila šta joj je učinio glumac kog znate iz serije Prijatelji!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2017, 23:50

Jedan od najvećih seks skandala u Holivudu još ne jenjava, a u javnost izlazi sve više žena koje su proživele seksualno zlostavljanje od strane holivudskih moćnika, ali i glumaca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.