POSLE DVE I PO DECENIJE! U popularni kviz Slagalica STIŽU PROMENE - i to kakve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVE I PO DECENIJE! U popularni kviz "Slagalica" STIŽU PROMENE - i to kakve!

Poznato je da poopularna tv emisija do sada nije menjala pravila, ali sada je to drugačije!

Popularni kviz "Slagalica" je preko dve decenije prisutan na malim ekranima i do sada nikada nije nailazio na promene što se tiče igara.

Međutim, popularna voditeljka Kristina Radenković, na svom Instagram profilu najavila je da stižu inovacije u popularnu emisiju.

Sa svojim pratiocima podelila je fotografiju na kojoj se vidi da u ruci drži takozvane kju kards >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (kartice sa tekstom) na kojima je skočko, zaštitni znak emisije, a kao natpis napisala je - INOVACIJE.

Veruje se da će najviše promena gledaoci imati prilike da vide u realizaciji same emisije, jer se do sada voditeljke nisu služile ovim rekvizitima, te se pretpostavlja da će doći do određenih promena i u samoj režiji projekta.

A o čemu je tačno reč, videćemo uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.