Izvor: Press, 14.Dec.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DVA MESECA PRVI PUT VIDEO ĆERKU! Darko Lazić razgovarao sa Lorenom, pevačeva majka otkrila SVE DETALJE! (FOTO)

Nije skrivao sreću što vidi svoju mezimicu!
Pevač Darko Lazić u oktobru ove godine imao je tešku saobraćajnu nesreću kada je svojim automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. On je bio zbrinut u KBC Zemun, gde su se doktori borili za njegov život, a pre nekoliko dana prebačen je u banju kod Mladenovca gde je nastavljeno njegovo lečenje. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Autor: Pink.rs


Darko iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, koja mu je najvažnija u životu, a zbog svega što se izdešavalo on je nije video skoro dva meseca. Ali, to se sada napokon desilo. Naime, Darko je razgovarao sa svojom ćerkom putem video-poziva, a njegova majka Branka otkrila je sve detalje: 



U utorak su se konačno čuli preko video-poziva na Vajberu. Lorena ga je odmah pitala: "Tata, kada ćeš doći?" On joj je odgovorio da će se videti čim završi sa poslom. Za Lorenu Darko je na putu, jer mora puno da radi. Moj sin je veo uzbuđen zbog razgovora sa Lorenom. Oboje su bili presrećni - rekla je Branka i dodala:


Nismo joj rekli da je tata u bolnici, već da je na putu i da ima puno posla. Ne bi ona mogla da shvati, a ni mi ne želimo da je traumiramo - istakla je ona. 



Autor: Instagram


PROČITAJTE JOŠ: PRVI SNIMAK NJIHOVE MEZIMICE: Ovako izgleda ćerka Nikolije i Relje Popovića! (VIDEO)



Lazićeva majka je istakla da se nada da će Ana uskoro odvesti Lorenu kod Darka u banju, ali i da se on svakim danom oseća sve bolje i bolje.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.