POSEBAN STAJLING ZA FINALE TAKMIČENJA “NIKAD NIJE KASNO” Sve oči uprte u Lepu Brenu zbog njenog NOVOG IZDANJA

Izvor: 011vodič.com, 23.Jun.2019, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSEBAN STAJLING ZA FINALE TAKMIČENJA “NIKAD NIJE KASNO” Sve oči uprte u Lepu Brenu zbog njenog NOVOG IZDANJA

Foto: screenshot Folk zvezda Lepa Brena večeras je član žirija u finalu emisije “Nikad nije kasno”, a za ovu priliku odabrala je poseban stajling, o kom se i te kako priča. Foto: screenshot Lepa Brena je ponela belu odevnu kombinaciju, koja je podrazumevala mašne na rukama, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena. Stajling su činile i naočare za okruglim ramom i cirkonima, a pevačica je još jednom pokazala da voli da svemu da lični pečat. Foto: screenshot U velikom finalu takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “Nikad nije kasno” učestvuje 12 kandidata: Biljana Anđelković, Sabahudin Šabanović, Miroslava Dragojević, Paja Srdanov, Milica Vojinović, Bejhan Ramov, Mirjana Sretenović, Milenko Pavlović, Danijela Stanković Kostić, Saša Dedić, Lenče Kukić i Jasmin Heinz. More

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BRENU OBUVALI U BEKSTEJDŽU Pevačica je mislila da je niko ne gleda, pa se desila neočekivana situacija (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jun.2019, 15:39

Lepa Brena sinoć je zablistala u finalu šou programa "Nikad nije kasno", gde je bila član žirija, a u bekstejdžu dogodila se simpatična situacija koju gledaoci kraj malih ekrana nisu imali priliku da vide.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.