Izvor: Blic, 25.Okt.2021, 21:02

PONOVO TUČA Darko Lazić i devojka se pobili zbog OVE PEVAČICE - pevačevoj izabranici SLOMLJEN PRST, njegova majka poručuje: "Ona nije moja snajka"

Darko Lazić i Barbara Bobak opet su fizički nasrnuli jedno na drugo, manje od mesec dana nakon što je kao bomba odjeknula vest da su se oni pobili na jednoj proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET TUČA I HAOS: Darko Lazić i Barbara se pobili zbog OVE PEVAČICE - Bobakova SLOMILA PRST?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021

Oglasila se njegova majka!..Darko Lazić i Barbara Bobak navodno su opet fizički nasrnuli jedno na drugo, manje od mesec dana nakon što je kao bomba odjeknula vest da su se oni pobili na jednoj proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke...Povod njihove nove...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.