PONOVO: Priveden Darko Kostić!

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO: Priveden Darko Kostić!

Modni kreator lomio i bacao inventar u ugostiteljskom objektu u centru grada - pozvana policija!

Modni kreator Darko Kostić demolirao je jedan ugostiteljski objekat u ulici Maršala Birjuzova u Beogradu!

On je, iz za sada neutvrđenih razloga lomio inventar, nakon čega je intervenisala policija, prenosi Pink.rs.

Priveden kreator, optužen za silovanje

Policija je privela Darka Kostića koji je prvo odveden na pregled na VMA, a zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doveden u policijsku stanicu.

Tokom daljeg procesa, u konsultaciji sa sudijom biće doneta adekvatna mera i odlučeno da li će protiv Darka biti podneta krivična prijava za narušavanje javnog reda i mira.

Podneo 20 tužbi: Ne mogu da me unište lažima

Kostić je u junu 2017. godine priveden zbog posedovanja droge, jer je policija u njegovom stanu našla kokain i GHB- "drogu za silovanje"

Sledeće godine je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi maloletnika i uz  to, optužen da je uživao droge sa drugim mladićem, kojeg je nakon toga pokušao da siluje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.