PONOVO MEĐU NAMA: Reebok Insta Pump Fury od SUTRA u TIKE shop-u! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO MEĐU NAMA: Reebok Insta Pump Fury od SUTRA u TIKE shop-u! (FOTO)

Legendarni model se vraća posle 20 godina!

(BEOGRAD, 11. avgust 2017.) Jedna od najpopularnijih "Reebok" silueta, Insta Pump Fury, stiže u TIKE, beogradski hram patika. Posle više od 20 godina model u originalnoj kombinaciji boja biće ponovo dostupan u Srbiji, samo u TIKE šopu od subote 12.8. od 9h.

Kada patike dožive mejkover! (FOTO)

Novi Reebok Insta Pump Fury se vraća na ulice u unapređenom Ultra Knit izdanju u originalnim bojama iz vremena nastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << siluete davne 1994. godine. Patika koja i danas izgleda kao da dolazi iz budućnosti tokom godina imala je mali broj izdanja u OG bojama, stoga uvek izaziva veliko interesovanje ljubitelja patika širom sveta.

Ovo limitirano izdanje poseduje Ultra Knit pleteno gornjište koje je podignuto na poluduboki nivo i u potpunosti prijanja uz stopalo. Ostatak gornjišta čine komore koje se pritiskom na PUMP pumpicu pune vazduhom i formiraju „Custom Fit“ oblik po obliku stopla. Kako je patika dizajnirana za trčanje odlikuju je lagani materijali i đon podeljen u dva dela koji povezuje ploča od karbonskih vlakana. U peti središnjeg dela đona se nalaze Hexalite komore uklopljene u IMEVA leguru koje upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti.

Insta Pump Fury danas je poznat po najekstremnijim kombinacijama boja i materijala, često je deo modne industrije u kolaboracijama sa dizajnerima i raznim brendovima pa i kampanjama koje prate filmsku industriju. Zbog svog specifičnog izgleda privukao je veliki broj ljudi pa čak i stvorio posebnu sub kulturu u Japanu, stoga mnoga izdanja izlaze sa Japan Exclusive oznakama i dostupna su samo u toj zemlji.

Model možete naći u TIKE šopu u Beogradu, Kralja Petra 24 i u online šopu www.tike.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.