POKLON sličice Angry Birds uz Blic

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON sličice Angry Birds uz Blic

Angry Birds, svetski fenomen koji je zaludeo milijarde ljudi širom sveta, na svim kioscima u Srbiji. U prodaji album za sličice po neverovatnoj ceni od 99 dinara i samolepljive sličice po ceni od 50 dinara.

I to nije sve, dnevni list Blic, pridružio se ovom svetskom fenomenu i u ponedeljak 19. oktobra uz svaki primerak novina, svojim čitoacima poklanja samolepljive slicice za ovaj album. Požurite, pronađite vaš primerak novina! A za one nestrpljive pogledajte i naručite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << OVDE.

Originalni Angry Birds pojavio se 2009. godine i vrlo brzo je postao fenomen u mobilnom gejming svetu. Sa najvećim brojem downloada, ova igrica za kratko vreme je postala je broj jedan na Top grossing chart-u za iOS platform.

U proteklih šest godina, Angry Birds kao besplatna igrica preuzeta je više od 3 milijarde puta na svim uređajima, što je svrstava u igricu broj jedan svih vremena.

Osim kompjuterske igrice, koju je napravila finska gejming kompanija Rovio, postoje i brojni proizvodi za decu, a glavni junaci postali su sastavni deo odrastanja mnogih generacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.