POKLON UZ BLIC - Kupon za besplatnu VIVA kafu na OMV benzinskim stanicama

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON UZ BLIC - Kupon za besplatnu VIVA kafu na OMV benzinskim stanicama

Povodom svetskog dana kafe 1. oktobra, u saradnji sa OMV benzinskim stanicama u subotu 30. septembra uz svaki primerak Blica, poklon kupon za kafu koji možete iskoristiti na svim OMV VIVA benzinskim stanicama. Častite sebe najfinijom italijanskom kafom po vašem izboru i to besplatno, samo uz Blic a na svakoj OMV VIVA benzinskoj stanici.

Kafa već godinama spada među najpopularnija pića u svetu i postala je neizbežandeo moderne gastronomije.

Kada putujemo, potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nam je mala, ali stimulišuća doza kofeina da nas razbudi.

Zbog toga je VIVA kafa pravi izbor za sve OMV potrošače, prave ljubitelje ovog napitka

OMV VIVA godinama ulaže u kvalitet VIVA kafe kako bi potrošačima uvek obezbedila najbolju kafu i idealnu atmosferu za konzumiranje kafe. VIVA CAFE tim priprema ukusne specijalitete od sveže mlevenih zrna kafe, najvišeg kvaliteta i služe se u raznovrsnim oblicima počev od espresa, kapućina do kafe sa mlekom. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti, a za ljubitelje kafe koji žele da uživaju u VIVA kafi i u svom domu dostupno je pakovanje u vrećicama od 250gr u zrnu.

Poklon kupon za kafu možete iskoristiti u subotu 30. septembra i u nedelju 1.oktobra na svim OMV VIVA benzinskim stanicama

Obeležite svetski dan kafe uz Blic!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.