Izvor: Press, 02.Nov.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAVIO SE PRVI SNIMAK DARKA LAZIĆA IZ BOLNIČKE POSTELJE: Evo šta je rekao medicinskoj sestri!

Komunicira sa medicinskim osobljem.
Društvenim mrežama i portalima raširile su se prve fotografije i video-snimak Darka Lazićaiz bolnice, u koju je smešten posle teške saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra. Njemu je u KBC Zemun izvađena slezina, posle čega su ga lekari probudili iz veštačke kome u kojoj je do skoro bio, a pevačevo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stanje se, na svu sreću, popravlja.




Autor: Predrag Gajić


- Darko je bolje, vrlo komunicira sa svima oko sebe, mislim na lekare, medicinske sestre i porodicu. Čuo sam kada mu je medicinska sestra nameštala krevet, pitala ga je: "Možeš li?", misleći na to da pomeri ruku i on je odgovorio "Mogu". Na sva pitanja odgovara, ali lekari ne dozvoljavaju preveliku komunikaciju sa njim da se ne bi umarao i opterećivao - otkrio je izvor.



Podsećanja radi, pevač je nakon saobraćajke u blizini rodnog Brestača hitno primljen u KBC Zemun i danima je bio je u kritičnom stanju, ali je sada, kako tvrde izvori iz ove medicinske ustanove, stabilno.





Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.