POHVALILI SE: Manekenka i golman orlova dobili sina!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHVALILI SE: Manekenka i golman "orlova" dobili sina!

Predrag Rajković i Ana Cakić postali su roditelji u sredu, evo kako se beba zove!

Golman srpske reprezentacije Predrag Rajković i njegova supruga, manekenka Ana Cakić, dobili su sina kojem su dali ime Relja.

Ponosni roditelji pohvalili su se fotografijama bebe na Instagramu, a Rajković je za Anu napisao da je "žena, majka, kraljica".

Rajković, koji je iz izraelskog Makabija prešao u francuski Rems, ranije je za domaće medije rekao da je "normalno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će se Ana poroditi u Srbiji".

"Mislim da Ani najviše odgovara da se porodi ovde zbog naših lekara, kojima veruje, zbog jezika... Mi smo Srbi, volimo svoju zemlju i želimo da u krštenici našeg sina piše mesto rođenja," rekao je on za "Alo".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.