POGREŠNO SEČETE LUK CELOG ŽIVOTA: Ovako se brzo i LAKO secka - tako rade profi kuvari! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 12:18

POGREŠNO SEČETE LUK CELOG ŽIVOTA: Ovako se brzo i LAKO secka - tako rade profi kuvari! (VIDEO)

Probajte, šta vas košta?

Popi Otul (26) jedna je od mlađih "influenserki" koju na TikToku prati 1,3 miliona korisnika.

Nedavno je objavila kratki video zapis za koji tvrdi da će vam "promeniti život". Snimila je vrlo jednostavan način sečenja luka.

"Ovo je jedna od prvih tehnika koje naučite kada postanete kuvar. Prvo morate odseći vrh luka, a zatim oljuštiti ljusku. Preporučuje se da počnete s horizontalnim sečenjem i da napravite tri ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri reza. Ali vodite računa da drugi kraj ostane netaknut. Potom ga presecite šest puta vertikalno, pa ga zaokrenite i naseckajte do kraja”, rekla je Otulova.

A post shared by Poppy O’Toole (@poppy_cooks)

"Jedva čekam da isprobam ovo", "Volim da kuvam, ali nisam znao za ovo”, “Grešim to ceo život”, samo su neki od brojnih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.