Izvor: Press, 18.Jul.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE kako je Ana Sević šetala s DEČKOM u Budvi!

Veza pevačice i voditeljke Ane Sević sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem po svemu sudeći napreduje, a posebno to dokazuje video snimak koji je ekipa "Republika.rs" i "Srpskog telegrafa" napravila u Budvi.
Bivša, ali i dalje venčana supruga Darka Lazića, Ana prošetala je Starim Gradom ruku pod ruku sa Danijelom, a sa njima je bila i njena ćerka Lorena. 
Malena Lorena trčkarala je oko njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dok su oni uživali u šetnji, a sa njima je bila i žena koja je čuva, kao i jedan prijatelj. Dok su Ana i Daniel šetali, Lorena je zaostala za njima, te je u jednom trenutku Starim Gradom odejknulo: "Mama" kada se devojčica uplašila da je majka zaboravila na nju.
ST/N. MANDIĆ
Pročitajte još: Nataši Bekvalac pozlilo u Crnoj Gori, ZAVRŠILA U BOLNICI! MARIJA ŠERIFOVIĆ TRAŽI POMOĆ: Imam ozbiljnu nedoumicu, aj' pomozite! ĐOLE ĐOGANI POSLAO LUNI PISMO: Osudili smo tvoje PONAŠANJE! BIO IZBODEN NOŽEM: Relja Popović prvi put POKAZAO OGROMAN OŽILJAK instagram.com/karic_stefan
Sad on šeta Lazićevu ženu... Daniel Nedeljković i Stefan Karić
Darkova supruga i njen dečko naglo su se okrenuli i sačekali malenu Lorenu, a Ana ju je umirivala rekavši joj da je tu i da polako šetaju.
Šta se sve dogodilo pogledajte u videu ispod:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.