POGLEDAJTE ODMAH: Kratki film uz koji je ZAPLAKALO milion ljudi

Izvor: Cafe.ba, 22.Apr.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE ODMAH: Kratki film uz koji je ZAPLAKALO milion ljudi

Ovaj kratki film je naš poklon svim živim bićima na planeti i nadamo se da ćete vam se svidjeti i da će imati pozitivnnog uticaja na sve – poručili su producenti videa koji je za samo nekoliko dana premašio milion pregleda na popularnom Jutjubu.

Film pod nazivom “Gift” (Poklon) pomješaće vam osjećanja, uz njega ćete plakati i shvatiti da PAS NIJE IGRAČKA koju treba pokloniti nekome, piše “Kurir“.

Video koji morate pogledati ODMAH do posljednje sekunde.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

MILION I PO PREGLEDA NA JUTJUBU: Ovaj video će vas naterati na razmišljanje!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2015

Kratki film je naš poklon svim živim bićima na planeti. Nadamo se da će vam se dopasti i da će imati pozitivnog utjicaja na sve, rekli su autori ovog videa..Kratak film pod imenom Gift (Poklon) ima samo jednu poruku - pas nije igračka koju treba pokloniti nekome!..Ovaj video na je Jutjubu pregledan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.