POGINULE DVE OSOBE Stravična nesreća kod Male Krsne, saobraćaj se odvija otežano

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULE DVE OSOBE Stravična nesreća kod Male Krsne, saobraćaj se odvija otežano

Foto: RAS Srbija Dve osobe poginule su jutros na auto-putu Niš- Beograd kod Male Krsne. Kako se saznaje do nesreće je došlo u 8.45 časova. Prema poslednjim informacijama, na ovoj deonici u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija otežano. Policija je izašla na lice mesta. More
The post POGINULE DVE OSOBE Stravična nesreća kod Male Krsne, saobraćaj se odvija otežano appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PINK.RS SAZNAJE: U saobraćajki kod Požarevačke petlje preminuli vozač i suvozač u autu, povređene dve ženske osobe i jedna beba!

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2019

U 8.45 sati na autoputu Niš-Beograd, kod Male Krsne, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su poginuli vozač i suvozač automobila koji se "zakucao" u kamion.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.