Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 08:54

"PODMETNULI SU MI INTIMAN SNIMAK" Ava Karabatić u centru skandala tokom izbora u Hrvatskoj: "Devojka liči na mene, ZAVRŠILA SAM U HITNOJ"

Starleta Ava Karabatić prijavila se za parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a u početku su mnogi mislili da se radi o šali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"U Splitu je leglo prostitucije, znam žene sa estrade koje to rade... Usluge ne koriste samo starci": Hrvatska starleta šokirala Balkan, otkrila šta se radi na jahtama

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Starleta Ava Karabatić, koja se prijavila na parlamentarne izbore u Hrvatskoj, ranije je pričala o elitnoj prostituciji i isticala da zna dame sa javne scene koje se bave najstarijim zanatom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.