Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODLIVI I MASNICE! Pevačica šokirala UZNEMIRUJUĆOM fotografijom

Pevačica Dunja ILić izazvala je buru na društvenim mrežama kada je podelila fotografiju na kojoj joj je jedno oko zatvoreno zbog podliva.

Dunja, koja je već bila žrtva nasilja, u opisu je kratko napisala: "Odmah hoću beneficirani staž. Pomeša me čovek pa ja dobih preko oka. Mamicu mu", napisala je Dunja uz nekoliko smajlija.

Iako nikome jasno šta je smešno, Dunja nije dala više detalja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dunja ponovo pretučena: "Nisam ljuta, pomešao me je sa kelnericom"

Izvor: B92, 12.Okt.2016

Pevačica Dunja Ilić ponovo je izazvala pažnju fotografijom koju je objavila na Instagramu, a na kojoj joj je jedno oko zatvoreno zbog podliva...Dunji, koja je već imala incident i bila pretučena na Kosovu od strane bivšeg partnera, ponovo je modro oko...“Odmah hoću beneficirani staž. Pomeša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.