POBIŠE SE KOMŠIJE! Hit snimak dva starija čoveka koji se biju na kasi - a onda utrčava PRODAVAČICA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 14:23

POBIŠE SE KOMŠIJE! Hit snimak dva starija čoveka koji se biju na kasi - a onda utrčava PRODAVAČICA! (VIDEO)

Neko mora da ih smiri.

Društvenim mrežama se ovih dana počeo je da se deli snimak nadzorne kamere iz susedne Hrvatske, na kojoj se vidi kako su se dva starija čoveka potukla na blagajni.

Snimak je osvanuo na Fejsbuk stranici "Osijek u srcu", a korisnik koji ju je podelio naveo je da je nastala u marketu na glavnom osječkom trgu.

"Kad stari polude", komentarisao je uz objavu.

Na snimku vidimo kako su se dva protivnika susrela na blagajni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i posle kraće rasprave počeli da se gurkaju, a zatim su počeli i ozbiljniji udarci. Jedan drugog su udarali nogama i šakama.

Vidi se i kako kasirka pokušava da ih smiri rečima, a u jednom trenutku dolazi i druga radnica koja je prekinula tuču i oterala ih iz prodavnice.

Na snimku nema zvuka iz prodavnice, ali se čuju komentari ljudi koji gledaju snimak nadzorne kamere i umiru od smeha.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.