POBESNELA KAO RIS NAKON NATPISA U MEDIJIMA: Svi koji me predstave kao negativca, imaće posla sa advokatom!

Izvor: Press, 21.Jan.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBESNELA KAO RIS NAKON NATPISA U MEDIJIMA: Svi koji me predstave kao negativca, imaće posla sa advokatom!

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je raskinula ljubavnu vezu sa manekenom, pojavile su se i navodni razlozi, zbog čega je pevačica pobesnela.
Mlada pevačica Katarina Grujić i maneken Boris Stamenković raskinuli su ljubavnu vezu, ali konkretan razlog zašto su doneli ovakvu odluku za sada nije poznat.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) IMA LI SMISLA SORAJINO >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << HVALISANJE!? Straleta pokazala kako joj počinje radni dan!
DARA UZVRAĆA UDARAC ŠAŠIĆU: To je čovek koga je žena ostavila zbog MEGAZVEZDE Lukasa!
KAĆA RASKINULA SA BORISOM: Dopisuješ se sa kojekavim fufama, sramoto!
   
Međutim, Kaću su veoma iznervirala nagađanja u medijima, pa se oglasila na društvenoj mreži Facebook.
- Iako sam više puta izlazila u susret nekim novinarima, izgleda da oni to ne poštuju. Čak naprotiv, pojedini se trude u svakom mogućem trenutku da od mene naprave nešto što ja nisam i da me predstave u jednom negativnom izdanju. Zovu me non-stop tokom slave. Ja sve ispoštujem i svima odgovorim, iako bi im većina u tim trenucima spustila slušalicu ili isključila telefon, i oni umesto da budu zahvalni, oni za moje ime vezuju neke neistine koje nemaju veze sa realnošću. Plus me zovu sa jednom verzijom, a drugu napišu u tekstu. Jedina istina je da nismo više zajedno, ali da niko ne zna pravi razlog niti će ikada saznati!!Sledeći put ako se tako nešto desi, te „pouzdane izvore“ ćete morati da predstavite na sudu jer ću vas tužiti! Sledeći put neću upozoravati, već ću slučaj predati advokatu i završiti stvar! Malo ste preterali! - napisala je Grujićeva.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) KAKAV JE OVO STAJLING? OVO samo Karleuša može da obuče i da izgleda dobro u tome!

Izvor: Press, 21.Jan.2015

Jedna od najpopularnijih pevačica na estradi poznata je po svojim odevnim kombinacijama, koje sve ostavljajubez daha. . Jelena Karleuša važi za najstilizovaniju osobu na estradi, pa smo i navikli na njene različite odevne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.