POBEDILA: Glumica opet pred kamerama! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDILA: Glumica opet pred kamerama! (VIDEO)

Šenon Doerti nakon borbe sa najtežom bolešću predstavlja novu seriju!

Glumica Šenon Doerti, koja je prošle godine pobedila rak dojke, vratila se pred kamere u prvoj ulozi otkad je saznala da je bolesna.

Glumica (46) igra u televizijskoj seriji "Heathers", nastaloj po istoimenom filmu iz osamdesetih u kojem je tumačila jednu od glavnih uloga.

Priča prati tri tinejdžerke koje se zovu Heder, i tragikomična dešavanja u srednjoj školi, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se prepliću muvanja, svađe, maltretiranje i nasilje. Doertijeva je 1988. igrala u tom filmu zajedno sa Vinonom Rajder i Kristijanom Slejterom, a sada je "Paramaunt" priču modernizovao i napravio seriju.

Pogledajte trejler serije koja stiže u martu!



Izvor: YouTube/ParamountNetwork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.