PO PRVI PUT: Danas izlazi dugometražni FILM u kojem će gledaoci BIRATI KRAJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO PRVI PUT: Danas izlazi dugometražni FILM u kojem će gledaoci BIRATI KRAJ! (VIDEO)

Možete da birate tok radnje i samim tim i krajnji ishod svega.

"Black Mirror" je konačno izbacio trejler za dugoočekivani projekat "Bandersnatch" koji će se danas premijerno prikazati na Netfliksu.

U pitanju je dugometražni film koji je verovatno uvertira pete sezone serije "Black Mirror", a već je najavljeno da postoji čak pet sati snimljenog materijala.

O filme interativo Black Mirror Bandersnacth já está disponível no catálogo da @netflixbrasil, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << e dizem que o filme irá nos fazer questionar sobre tudo... E aí, vai encarar ? 🎬 . . #netflixbrasil #netflix #blackmirror #bandersnatch

A post shared by Loading Series (@loadingseries) on Dec 28, 2018 at 2:06am PST

Iako film zvanično traje sat i po vremena, poenta je u tome što je ovo prvi eksperimentalni projekat u kojem će se spojiti svet filma i video igara, jer će gledaoci imati priliku da u toku filma biraju smerove u kojima će priča ići. Tako će finalni ishod zavisiti od toga šta gledaoc bude odlučio da želi da bude!

Radi se o grupi kompjuterskih "gikova" iz osamdesetih koji planiraju da naprave video igru na osnovu priče iz knjige koja nikada nije objavljena, jer je autor poludeo i ubio svoju ženu. Protagonista filma Stefan je pozvan da se priključi timu kako bi pomogao da se napravi igra.

Six new stories. December 29. #blackmirror #Thefutureisbright

A post shared by BLACK MIRROR (@blackmirror.netflix) on Dec 26, 2017 at 1:19pm PST

Međutim, kao i u svakoj "Black Mirror" priči, nešto polazi po zlu i vidimo kako svi polako počinju da gube razum.

Pogledajte trejler koji će vas sigurno zaintrigirati da saznate šta se tu tačno dešava i koja je ovoga puta mračna poruka iza svega:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.