PIJE SIRĆE, JEDE BAJAT LUK... Pokazao kako izgleda gubitak čula ukusa zbog KORONE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2020, 09:18

PIJE SIRĆE, JEDE BAJAT LUK... Pokazao kako izgleda gubitak čula ukusa zbog KORONE! (VIDEO)

Najčudniji simptom virusa.

Među simptomima koji se pojavljuju posle zaraze koronavirusom je gubitak čula mirisa i ukusa. U kojoj se meri on može pojaviti, na TikToku je pokazao 30-ogodišnji konobar i glumac u usponu Rasel Doneli. Pre nekoliko dana dijagnostikovan mu je kovid-19.

"Jedini simptom koji imam je gubitak mirisa i okusa. Sve drugo je u redu", rekao je za Bazfid.

A post shared by Russell Donnelly (@rustardlikemustard) on Dec 31, 2019 at 11:30am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PST

"Drugi talas nije šala, imao sam sreće, iskreno", rekao je.

Dok je u izolaciji, Rasel se zabavlja snimanjem videa za TikTok, a jedan je sakupio čak 13 miliona pregleda.

"Prijatelj mi nije verovao da ne osećam ukus pa mi je rekao da pojedem neko užasno sr*nje. Pristao sam", ispričao je Rasel.

"Luk sam malo osećao u sinusima, ali uglavnom ništa posebno. Pasta od belog luka je bila lakša. Sok od limuna sam držao nekoliko puta u ustima neko vreme, osjetio sam da me steže u ustima, ali nije bilo ukusa. Telo očigledno hemijski reaguje, ali receptori za ukus su mi ugašeni", rekao je.

Nastavio je da pravi snimke u kojima pije sok od narandže posle pranja zuba i grize danima star luk i zaliva ga sirćetom i limunom.

Covid taste testing. This is the craziest sensation. ##covid19 ##fyp ##MyHobby ##fineart

♬ original sound - rustardlikemustard

NATALIJA TRIK FX BESNA KAO RIS! "Prestanite da VREĐATE i govorite Ganci, Ganci! Dosadni ste!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.