PEVAJTE BRE! Muke IZOLACIJE! Čačanin zavapio sa terase i zapalio Tviter (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2020, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PEVAJTE BRE!" Muke IZOLACIJE! Čačanin zavapio sa terase i zapalio Tviter (VIDEO)

Dobro je dok imamo duha!

Korona virus posejao je strah širom sveta, a čak i onima koji se ne boje nametnuo je neprijatna ograničenja i sasvim nova pravila života.

Ljudi su prinuđeni da sede u kućama, u skladu sa preporukama stručnjaka i vlasti, da bi se u što većoj meri zaustavilo širenje virusa.

Ipak, ima onih koji su spremni za šalu i u ovim teškim trenucima. Jedan Čačanin napravio je simpatičnu parodiju na snimke iz Italije koji su preplavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvene mreže, i na kojima se vidi kako građani zajedno pevaju sa terasa i prozora dok borave u kućnoj izolaciji zbog pandemije. Za razliku od njih, on nije imao društvo, te je glasno izrazio svoje nezadovoljstvo.

- Pevajte bre! G**na čačanska! O, stoka neotesana, nikog na terasi nema!

Uostalom, poslušajte sami:

😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/LEDlfwFMja

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) March 20, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.