PET PROSEČNIH SRPSKIH PLATA ZA JEDAN DETALJ! Ćerka Mileta Kitića BAHATA I BESNA – izazvala BURU komentara zbog stajlinga (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Jun.2020, 08:19

PET PROSEČNIH SRPSKIH PLATA ZA JEDAN DETALJ! Ćerka Mileta Kitića BAHATA I BESNA – izazvala BURU komentara zbog stajlinga (FOTO)

Ćerka popularnog estradnog para, MIleta Kitića i Marte Savić ne prestaje da diže prašinu na društvenim mrežama atraktivnim fotografijama, te je novom objavom izazvala opštu lavinu komentara.
Elena Kitić svojom lepotom pleni, a odevnim kombinacijama je mnogim mladima uzor.
Novom objavom je rasplamsala maštu mnogim muškarcima kada je pozirala u bordo kompletu, ispod koga je imala čipkani bodi, a u rukama je držala torbu popularnog skupocenog brenda čija vrednost doseže >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i više od dve i po hiljade evra, što je ukupno oko pet prosečnih plata u Srbiji.








View this post on Instagram


















A post shared by Elena Kitić (@elenakitic) on Jan 5, 2020 at 7:54am PST

Ipak, veći deo bio je oduševljen Eleninim stajlingom i aksesoarom, te su komentarisali: “Prelepa”, “Boginja”, “Nema ti ravne”…. Međutim, ipak ima i onih koji smatraju da je zbog skupog stajlinga bahata i besna.
Očigledno je da naslednica Mileta Kitića i te kako voli skupe stvari, ali i da zna da ponese to na pravi način dokaz su fotografije koje broje hiljade lajkova na njenom Instagram profilu.
The post PET PROSEČNIH SRPSKIH PLATA ZA JEDAN DETALJ! Ćerka Mileta Kitića BAHATA I BESNA – izazvala BURU komentara zbog stajlinga (FOTO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.