PAR UHAPŠEN NA SVOM VENČANJU! Nećete verovati šta je mlada UKRALA od mladoženjine BIVŠE ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 11:01

PAR UHAPŠEN NA SVOM VENČANJU! Nećete verovati šta je mlada UKRALA od mladoženjine BIVŠE ŽENE

Nadali su se da niko neće primetiti!

Mlada i mladoženja uhapšeni su na sopstvenom venčanju nakon što je otkriveno da je venčanica ukradena. Venčanica je zapravo pripadala mladoženjinoj bivšoj ženi Meri, a ona je pozvala policiju nakon što joj je zajednička prijateljica poslala fotografiju sa venčanja i rekla joj koliko su haljine slične.

Mlada Čelsi je takođe nosila i porodični nakit bivše supruge, koji je misteriozno nestao kada su se Adam i Meri razveli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zajednička prijateljica (38) je na "Reditu" potražila mišljenje o tome da li je pogrešila što je poslala fotografiju venčanice, nakon što je optužena da je "uništila venčanje".

Ona je na "Reditu" objasnila da je radila sa bivšim parom Adamom i Meri. U međuvremenu je Meri promenila posao, ali su ostale prijateljice. Par se razveo jer je Adam navodno varao suprugu, ali kada se iselio iz stana, Merina venčanica i deo porodičnog nasledstva su nestali, prenosi "Independent".

Meri je pomislila kako su stvari greškom spakovane u kutije i da će se vremenom pojaviti. Uprkos tome što je Meri napustila firmu, Adam je ostao u njoj i nastavio da radi na istom odeljenju kao korisnica "Redita".

Kada je objavio da se verio sa Čelsi, sa kojom je varao Meri, celo odeljenje je pozvano na venčanje. Na dan venčanja, korisnica "Redita" je primetila da je Čelsi nosila haljinu koja izgleda neverovatno slično venčanici koju je Meri nosila na svojoj svadbi pre nekoliko godina.

Uslikala je venčanicu i poslala je Meri, pitajući je da li joj izgleda poznato. Meri je videla poruku ali nije odgovorila. Sat vremena kasnije policija se pojavila na venčanju i sve je preraslo u haos.

Policija je pitala Čelsi da skine haljinu i nakit, ali je ona odbila. Čelsi i Adam su počeli da se svađaju sa policijom, i na kraju su odvedeni u policijsku stanicu. Kasnije je otkriveno da je Čelsi nosila venčanicu i porodični nakit bivše supruge muža.

- Čelsi je morala da ostavi haljinu i nakit u stanici i na kraju je otišla kući u donjem vešu i Adamovom sakou - napisala je korisnica "Redita".

Ova priča izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, a neki su u komentarima napisali i da im je teško da poveruju u nju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.