Ozloglašena starica ponovo pala tokom krađe dijamanata (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozloglašena starica ponovo pala tokom krađe dijamanata (VIDEO)

Ozloglašena Doris Pejn, stara 86 godina, uhapšena je u Atlanti u pokušaju da dijamantsku ogrlicu od 1.995 dolara stavi u džep i izađe, piše "Gardijan".

Kako navode, medijima nije dato više informacija, a nije jasno ni da li Pejnova ima advokata koji bi mogao da da komentar.

Advokat koji je Doris Pejn zastupao prošle godine kada je optužena za krađu minđuša od 690 dolara u Atlanti nije odgovorio na pozive i mejlove.

Njena karijera kradljivca dijamanata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz prodavnica širom sveta traje šest decenija, a priča o Doris Pejn godinama je fascinirala javnost i medije, pa je 2013. snimljen i dokumentarni film o njoj.

Novinar AP je ranije pitao Pejnovu o njenim "poduhvatima", a ona mu je odgovorila jednostavno: "Ja sam lopov".

Odrasla je u Zapadnoj Virdžiniji, a kao tinejdžerka je sa porodicom prešla u Ohajo.

Kako se navodi, tokom godina je imala najmanje 22 lažna identiteta i verovatno je ukrala više nego što je poznato. Ipak, nekoliko puta je išla u zatvor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.